Sisältöön »
 
solfox-for-better-solutions-alasivu.jpg
 
Tuotteet

LinMot lineaarimoottorit


 

Tarkkuutta, säädettävyyttä ja energiansäätöä LinMot- lineaarimoottoreilla

Mikä on lineaarimoottori?

Lineaarimoottori on sähköinen lineaaritoimilaite, jossa kestomagneetein varustettua karaa tai kelkkaa voidaan paikoittaa staattorin magneettikentässä.

LinMot lineaarimoottorit ovat rakenteeltaan kestomagneettiservomoottoreita. Tämä rakenne mahdollistaa suuret kiihtyvyydet ja nopeudet ilman mekaanista kulumista. 

LinMotin lineaarimoottoria voidaan ohjata mallista riippuen kaikilla tunnetuilla sähkökäytöillä tai LinMotin omalla kontrollerilla.

Molemmilla tavoilla käytössä on tunnetut kenttäväylät (Profinet, EtherCat, DeviceNet, EtherNet/IP, ProfiBus)

Sähköinen toimilaite (esim. lineaarimoottori) kuluttaa energiaa vain työliikkeen aikana ja on ylivoimainen energiatehokkuudeltaan verrattuna esimerkiksi paineilmasylinteriin. Tästä syystä lineaarimoottori onkin erinomainen vaihtoehto korvaamaan paineilmasylinterejä ja muita mekaanisia ratkaisuja.

Takaisinmaksuaika LinMotin lineaaritoimilaitteelle vs pneumatiikkaan vaihtelee kohteesta riippuen, mutta lyhyimmillään se lasketaan kuukausissa. Tutustu esimerkkiin tästä (takaisinmaksuaika 5 kk)

LinMotin lineaarimoottorivalikoimasta löytyy myös versiot ruostumattomasta teräksestä haastaviin ja kosteisiin ympäristöihin, kuten elintarviketeollisuus sekä Atex-mallit räjähdysvaarallisiin tiloihin.

Tästä pääset tutustumaan LinMot lineaarimoottoreihin »»

 
 
 

 

 
 
 
x