Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Exlar lineaaritoimilaitteet

Exlar -logo

Sähköiset lineaaritoimilaitteet moniin eri sovelluksiin

Exlar lineaaritoimilaitteet tarjoavat energiatehokkaan ja luotettavan ratkaisun lineaariliikkeen toteuttamiseksi.  Suuri paikoitustarkkuus ja helppo ohjattavuus ovat lineaariaktuaattorin etuja verrattuna esimerkiksi hydrauliikka - tai pneumatiikkasylintereihin. Varsinkin hydrauliikkaan verrattuna takaisinmaksuaika on kohteesta riippuen varsin lyhyt. Exlarin käytettävyys ja ympäristöystävällisyys on ylivoimainen hydrauliikkaan verrattuna (energiansäästö, ei hydraulikka öljyä). Kevyemmän kuorman ja nopeiden liikkeiden pneumaattiset toimilaitteet voidaan korvat myös LinMotin lineaaritoimilaitteilla.

Exlarilla on kolme eri vaihtoehtoa liikkeen muodostamiseksi.

- Rullaruuvitoimilaite yhdistettynä servomoottoriin. Kiinnitykset löytyvät tunnetuille servomoottoreille (Siemens, Beckhoff, Omron, Control Techniques, Rockwell)

- Lineaaritoimilaite, jossa moottori on integroituna runkoon. Kyseistä lineaaritoimilaitetta voidaan ohjata kaikilla yleisesti tunnetuilla sähkökäytöillä (Control Techiques, Siemens, Rockwell, Beckhoff, SEW) valitsemalla vaadittu takaisinkytkentä.

- Lineaaritoimilaite, jossa myös sähkökäyttö on samassa paketissa. Tämä laite tarvitsee siis vain sähköt ja se toimii itsesenäisenä lineaaritoimilaitteena.

 
   
 
 

Videot

 
 

FTX rakenneanimaatio

 


 

Exlar tuoteperhe

 

Sähkömekaanisen ratkaisun edut hydrauliikkaan verrattuna 

Tiedostot

 

Exlar huolto ja rasvaaminen 
 

Ota yhteyttä

Pekka Saarikko
+358 400 184872
pekka.saarikko[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x