Sisältöön »
 
solfox-for-better-solutions-alasivu.jpg
 
Tuotteet
 

Leuze FBPS 600i- turvallisesti perille

Lineaarianturi, viivakoodipaikoitusanturi, laseranturi, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Leuzen mullistava uutuus FBPS 600i on markkinoiden ensimmäinen viivakoodinluentaan perustuva turvahyväksytty etäisyyden mittaus. Turvallista paikoitusta ja nopeudenmittausta tarvitaan esim. hyllystöhisseissä tai automaattivarastoissa XY-liikkeiden turvalliseen määrittämiseen.

Ilman turvahyväksyttyä anturia on laitteen paikka ja nopeus mitattava kahdella eri anturilla tai menetelmällä.  FBPS 600i -viivakoodipaikoitusanturi on varustettu kahdella Synchronous Serial Interface (SSI)-lähdöllä, jotka kytketään laitteen turvajärjestelmään tai moottorin ohjaukseen. Leuzen ratkaisulla voidaan saavuttaa suoritustaso (Performance Level) PL e / SIL3.

Leuzen FBPS600-viivakoodipaikoitusjärjestelmällä voidaan toteuttaa jopa 10 kilometriä pitkiä liikkeitä ja ratoja. Lyhyt, vain 10 ms vasteaika soveltuu nopeimpiinkin paikoitussovelluksiin kuten hyllystöhisseihin ja nostimiin.

Paikoitukseen käytettävä viivakoodi on helppo asentaa. Leuzen viivakooditeippi on erikoispinnoitettua, joten se kestää erinomaisesti mekaanista rasitusta ja UV-valoa. Lyhyen pätkän vahingoittuminen ei haittaa järjestelmän toimintaa ja vahingoittunut teippi on helppo korvata uudella.

Linkki Leuzen sivuille: Leuze

 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Tiedostot

 
 


 
 
 
 
 
 
 
x