Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Turvalaitteet Leuze & Inxpect

 
 

SolFoxin valikoimasta löydät teollisuuden turvalaitteet kaikkiin kohteisiin. Suurimpana toimittajana on Leuze, jonka laaja valikoima kattaa kaikki optiseen tunnistukseen perustuvat turvalaitteet sekä lukitukset monipuolista turvarelevalikoimaa unohtamatta.

Leuzen tuotteet ovat kuuluisia innovaatista ja patentoiduista ratkaisuistaan sekä käyttöönottoa helpottavista ominaisuuksistaan.

Inxpectin patentoitu turvatutka mahdollistaa turvallisen toiminnan olosuhteista riippumatta.

Valopuomit ja valoverhot

Leuzen turvaloverhovalikoima pitää sisällään kaikki tarpeellinen mitä teollisuuden henkilönsuojaus tarvitsee. Pidemmille matkoille vaihtoehtona on yleisesti kolmesäteinen valopuomi, jossa on kohdistusta helpottava laserkohdistin vakiona. Valopuomi yhdistettynä helppokäyttöiseen säätötolppaan tekee siitä markkinoiden nopeimmin asennettavan paketin. Valopuomi on saatavissa myös kuljetinkäytöissä tarvittavalla mykistystoiminnolla ja mykistyskennoilla.

Valoverhovalikoimasta löytyy vaihtoehdot kaikille turvaetäisyyksille ja korkeuksille. Valikoiman lippulaiva MLC SPG -malli mahdollistaa mykistyssovellukset ilman erillisiä mykistyskennoja. Leuzen patentoitu (gating) teknologia säästää tilaa ja aikaa sekä mahdollistaa monipuolisen mykistyksen turvalogiikan avulla.

Turvaskanneri

Leuze on ollut koko turvaskannerin historian ajan ollut yksi niistä harvoista valmistajista, joka on tehnyt ja kehittänyt omaa turvalaserteknologiaansa.

Nykyinen RSL 400 -sarja on muutamassa vuodessa noussut suureen suosioon skaalautuvien ominaisuuksien ja suuren toiminta-alueen ansiosta. Uutuutena on mm. integroitu Profisafe sekä AGV-käyttöön kehitetty suunnistusominaisuus, josta laitteen paikoitustiedot saadaan ulos ohjausta varten.

Turvalukot ja -kytkimet

Turvakytkimiä käytetään ovien ja luukkujen turvalliseen lukitukseen. Turvalukoilla voidaan estää tahattomat pysäytykset lukitsemalla ovi turvallisesti. RFID-tekniikalla varustetut ovirajat tekevät käytöstä joustavaa ja turvallista kun manipulaation vaara on minimoitu.

Turvareleet

Leuzen turvarelevalikoimasta löytyvät perinteiset kaksikanavaiset turvareleet, jotka ovat vielä tänäkin päivänä käytössä monissa yksinkertaisissa sovelluksissa. Turvapiirin laajentuessa turvareleeltä vaaditaan joustavuutta ja tällöin ohjelmoitava turvalogiikka on kustannustehokkain ratkaisu. Leuzen MSI-400 sarja on OPEN PLC ohjelmoitava turvarele, josta löytyy myös yleisimmät kenttäväylät integroituna (Profibus, Ethercat, CanOpen, Ethernet). Järjestelmä on laajennettavissa laajaksikin kokonaisuudeksi, tarpeen mukaan.

Turvatutka

Inxpectin turvatutkauutuus on aivan uudenlainen turvalaite, joka perustuu tutkateknologiaan. Turvatutka ilmoittaa alueella oleavasta liikkeestä ja pysäyttää koneen. Suurin etu turvatutkalla esim. turvaskanneriin verrattuna on sen lian sietokyky. Pöly, vesi tai savu ei haittaa turvatutkan toimintaa.  Anturi voidaan asentaa myös ulkotilaan.


 
 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x