Sisältöön »
 
Tuotteet
 
 

Control Techniques ja KB Electronics, 

yleiskäyttöiset taajuusmuuttajat

 


Taajuusmuuttaja on sähkömoottorien ohjaukseen käytettävä tehoelektroniikkalaite, jolla voidaan säätää moottorin nopeutta muuttamalla jännitteen taajuutta. Tyypillisiä taajuusmuuttajan käyttökohteita ovat pumput, puhaltimet, kompressorit, nostimet ja kuljettimet. Taajuusmuuttajalla on monta nimeä kuten invertteri, VSD tai VFD.

Control Techniques on vuonna 1973 perustettu englantilainen taajuusmuuttajavalmistaja, joka liittyi vuonna 2017 Nidec-konserniin. Control Techniques taajuusmuuttajat ovat liitettävissä kaikkiin yleisimpiin kenttäväyliin.

Control Techniquesin yleiskäyttöisten taajuusmuuttajien Commander tuoteperhe palaa markkinoille uudella ilmeellä ja perinteisellä vihreällä värillä. Unidrive M300-sarjan taajuusmuuttajat korvautuvat Commander C300-malleilla. Commander C on jo kuudes sukupolvi Commander-taajuusmuuttajia. 

Commander ID300-mallit perustuvat Unidrive M300-taajuusmuuttajan ja IMfinity® oikosulkumoottorin yhdistelmään.

KB Electronics -taajuusmuuttajat ovat heti valmiina käyttöön ja niiden käyttöönotto on erittäin helppoa. Ne sopivat hyvin kaikkiin perussovelluksiin, missä ei vaadita STO-turvatuloa, kenttäväyläohjausta tai sisäistä PLC:tä.

Commander S100 on Control Techniquesin uusin yleiskäyttöinen taajuusmuuttaja. Tässä mallissa on vakiona NFC-liityntä, jonka ansiosta laite voidaan parametroida kännykkäsovelluksella nopeasti ja helposti.

 

Control Techniques Commander C300

Helppokäyttöinen ja luotettava taajuusmuuttaja.

KB Electronics -taajuusmuuttajat

IP20/50/65 koteloidut taajuusmuuttajat.

Control Techniques Commander S100

Taajuusmuuttaja NFC-liitynnällä.

 

Ota yhteyttä

Tuomo Illukka
+358 400 184 874
tuomo.illukka[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

 
 
x