Sisältöön »
 
Tuotteet

Control Techniques prosessiteollisuuden taajuusmuuttajat

 

Taajuusmuuttaja on sähkömoottorien ohjaukseen käytettävä tehoelektroniikkalaite, jolla voidaan säätää moottorin nopeutta muuttamalla jännitteen taajuutta. Tyypillisiä taajuusmuuttajan käyttökohteita ovat pumput, puhaltimet, kompressorit, nostimet ja kuljettimet. Taajuusmuuttajalla on monta nimeä kuten invertteri, VSD tai VFD.

Control Techniquesilta löytyy laaja valikoima taajuusmuuttajia prosessiteollisuuden tarpeisiin. Tyypillisiä sovelluksia ovat pumppu- ja puhallinsovellukset.
Laitteissa on laajat ominaisuudet juuri edellä mainittuihin sovelluksiin (fire mode, pumppujen vuorottelukäyttö ym.). Laitteet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä ja ne ovat liitettävissä kaikkiin yleisimpiin kenttäväyliin.

DFS-taajuusmuuttajakeskukset ovat optimoitu energiatehokkaille kestomagneetti- ja oikosulkumoottoreille. Helppo ja nopea parametrointi ja käyttöönotto sekä monipuoliset väyläliitynnät.

Control Techniques on vuonna 1973 perustettu englantilainen taajuusmuuttajavalmistaja, joka liittyi vuonna 2017 Nidec-konserniin. 

 
 

DFS-taajuusmuuttajat

Suuritehoinen ja modulaarinen taajuusmuuttajakeskus.

F600-pumppukäyttö

Pumppusovelluksiin optimoitu taajuusmuuttaja.

H300-puhallinkäyttö

Puhallinsovelluksiin optimoitu taajuusmuuttaja.

 

 

Nidec Control Techniques Energy Savings Video


 

Ota yhteyttä

Tuomo Illukka
+358 400 184 874
tuomo.illukka[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x