Sisältöön »
 
solfox-for-better-solutions-alasivu.jpg
 
Tuotteet

Nidec RoboteQ

 

 

Moottoriohjaimet

RoboteQ-ohjaimet ovat ratkaisu useisiin erilaisiin akku- ja matalajännitesovelluksiin robottien ja itseohjautuvien koneiden (AGV) ohjauksessa. Monikäyttöisellä moottoriohjaimella voidaan ohjata harjallisia DC-moottoreita,  harjattomia AC- ja DC-moottoreita, kuten asynkroni- ja synkroni/kestomagneettimoottoreita tarkasti ja erittäin hyvällä hyötysuhteella.

Moottoriohjaimien tehoalue on muutamista wateista aina 30 kW asti. RoboteQin tuotevalikoimaan kuuluvat myös akkujen lataustehon hallintalaite, patentoitu latauspisteen liityntämekanismi, ajoreitin seuranta-anturit sekä IO-laajennuskortti, joka mahdollistaa liikkeen- ja asennontunnistuksen.  Moottorit ja vaihteet löytyvät Nidecin erittäin laajasta valikoimasta.

Moottoriohjaimet ovat yhteensopivia Unimotor HD LV (24 - 48 V) -moottoreiden kanssa. Tämän ansiosta koko AGV-järjestelmä voidaan toimittaa yhdellä kertaa.

RoboteQin monipuoliset PC-apuohjelmat nopeuttavat erilaisten moottoreiden ja ohjausjärjestelmän käyttöönottoa sekä simulointia.

Valmistajan tuotesivu »» 

 
 
 

 
 

Tiedostot

 
 

Ota yhteyttä

Pekka Saarikko
+358 400 184872
pekka.saarikko[at]solfox.fi

 

Ota yhteyttä

+358 20 743 7200
sales[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x