Sisältöön »
 
Tuotteet

Control Techniques, älykkäät taajuusmuuttajat

 


Taajuusmuuttaja on sähkömoottorien ohjaukseen käytettävä tehoelektroniikkalaite, jolla voidaan säätää moottorin nopeutta muuttamalla jännitteen taajuutta. Taajuusmuuttajalla on monta nimeä kuten invertteri, VSD tai VFD. Takaisinkytketyllä taajuusmuuttajalla voidaan nopeuden lisäksi säätää erittäin tarkasti paikkaa ja vääntömomenttia. Tyypillisiä käyttökohteita takaisinkytketylle taajuusmuuttajalle ovat nostimet, hissit, kelaimet, moniakselisovellukset sekä muut synkroni- tai paikoituskäytöt. 

Control Techniques on vuonna 1973 perustettu englantilainen taajuusmuuttajavalmistaja, joka liittyi vuonna 2017 Nidec-konserniin. Control Techniques taajuusmuuttajat ovat liitettävissä kaikkiin yleisimpiin kenttäväyliin.

Control Tehniquesin Unidrive M700-sarjan taajuusmuuttajat ovat korvanneet Unidrive SP-sarjan ja parantaa suorituskykyä sekä laajentaa toimintoja entisestään. Vakiona reaaliaikainen Ethernet ja parametroitava paikkasäädin. PROFINET, EtherNet/IP ja  Modbus TCP/IP protokollat vakiona Multiprotocol-taajuusmuuttajien ethernet-liitynnässä. Perinteiset kenttäväylät käytettävissä optiomoduuleilla. Turvatoiminto STO (Safe Torque Off) sisäänrakennettuna taajuusmuuttajassa ja laajennettavissa MiS210- tai MiS250-turvaohjausmoduulilla.

 

Control Techniques Unidrive M700

Unidrive M700-taajuusmuuttaja takaa ensiluokkaisen moottorin säädön kaikkiin koneenrakennuksen ja teollisuuden sähkökäyttösovelluksiin.

Control Techniques Unidrive M700 tehomoduulit

Unidrive M tehomoduulitaajuusmuuttajat tarjoavat joustavan ratkaisun rakentaa kompakti, luotettava ja suuritehoinen taajuusmuuttaja.

Control Techniques DFS

IP23 tai IP54 heti käyttövalmis taajuusmuuttajakeskus.

 
 

Ota yhteyttä

Tuomo Illukka
+358 400 184 874
tuomo.illukka[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x