Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Nidec Drives taajuusmuuttajat ja servovahvistimet

 

Yleiskäyttöiset taajuusmuuttajat

Useisiin eri käyttösovelluksiin.
Kuljettimet, ruuvit, sekoittimet..... 

Älykkäät taajuusmuuttajat

Vaativiin sovelluksiin 
Paikoitukset, sähköinen vaihdelaatikko, CAM-profiilit...

Servovahvistimet

Suurta dynamiikkaa vaativiin sovelluksiin
Lentävät leikkurit, -sahat, painokoneet,  

Prosessiteollisuuden taajuusmuuttajat

Pumppu-, puhallin ja kompressorisovelluksiin

Lisävarusteet ja optiomoduulit

Taajuusmuuttajien ja servokäyttöjen lisävarusteet

Moottoriohjaimet

Matalajännite AC- ja DC-moottoreille, robotti- ja itseohjautuviin sovelluksiin .

 

Taajuusmuuttajat ja servokäytöt kaikkiin tarpeisiin SolFoxilta!

Onnistuneet liikkeet vaativat moottorilta ja sitä ohjaavalta sähkökäytöltä aukotonta yhteistyötä. SolFox tarjoaa Nidec Control Techniquesin taajuusmuuttajat ja servokäytöt, joiden avulla monimutkaisetkin liikkeet sujuvat saumattomasti. Nykyaikaiset liityntämahdollisuudet mahdollistavat reaaliaikaisen ja luotettavan toiminnan kaikkien logiikkavalmistajien tuotteiden kanssa.

Commander C300

Nidec Control Techniquesin valikoimasta löytyy taajuusmuuttajia jokaiseen kohteeseen. Vaihtoehtoina yksinkertaisiin toimintoihin esimerkiksi kustannustehokas Commander C300 -pumppu-, puhallin-, kompressori-, ja kuljetinkäyttöihin. C300 voidaan liittää osaksi kokonaisuutta IO:n avulla tai optiomoduulilla, jolloin sitä voidaan ohjata kaikilla yleisillä kenttäväylillä (PROFINET, EtherCAT, Ethernet/IP ja Modbus TCP/IP Ethernet-väylät, sekä ProfiBus, DeviceNet ja CanOpen).

Unidrive M700

Control Techniquesin lippulaiva Unidrive M700 on laajennettu ja parannettu versio legendaarisesta Unidrive SP -mallista. M700-taajuusmuuttajalla voit ohjata kaikkia moottorityyppejä samalla tuotesarjalla (oikosulkumoottoria, servomoottoria, kestomagneettimoottoria, vääntömoottoria, lineaarimoottoria ja lineaaritoimilaitetta). Eikä jää tehosta kiinni: tehoalueena 0,75 kW–2,8 MW.

Digitax HD M750

Nidec Control Techniquesin Digitax HD -servokäyttö on uunituore tulokas ja erittäin kilpailukykyinen omassa teholuokassaan (0,25 kW–7,5 kW). Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä markkinoiden tehokkaimman ja kooltaan pienimmän servokäytön. Patentoitu jäähdytystekniikka mahdollistaa maksimaalisen tilansäästön ja servovahvistimia mahtuukin 25 kappaletta metrille.

Digitax HD -servokäyttöjen kanssa voidaan käyttää AC-servo-, kestomagneetti- ja oikosulkumoottoreita takaisinkytkennällä sekä lineaarimoottoreita ja -toimilaitteita. Mallistossa versiot mm. integroidulla EtherCat-, Ethernet IP- sekä Profinet -väylällä. Mitä nopeammat ja moniakselisemmat laitteen liikkeet ovat, sitä paremmin Digitax HD:n ominaisuudet tulevat esille.

Asiantuntijat palveluksessanne

SolFoxin asiantuntijoilla on kymmenien vuosien kokemus Control Techniquesin taajuusmuuttajista ja niihin liittyvästä tekniikasta. Laajemmissa kokonaisuuksissa ohjelmoitavan logiikan, taajuusmuuttajan ja sähkömoottorin yhteispeli on avainasemassa ja vaatii kokonaisvaltaista ymmärtämistä. Käyttöönottomestareillamme on hallussa koko prosessi, ja pystymme näin ratkaisemaan ongelmia myös laajemmissa kokonaisuuksissa.

Avustamme käyttöönotoissa, ohjelmoinnissa, asennuksissa, vianetsinnässä, kokonaisuuksien suunnittelussa ja komponenttien valinnoissa. SolFoxin valikoiman monipuolisuus mahdollistaa myös kokonaistoimitukset, sisältäen sovelluksen tarvitseman sähkökäytön ohjelmoituna, kaikki valmiiksi asennettuna ja avaimet käteen -toimituksella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan askelmerkit seuraavalle vaiheelle!

 
 

 

Control Techniques esitteet

 
 

PLC Controlled Motion Commander C300, Unidrive M700 ja Digitax HD käytöille


 
 
x