Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Control Techniques

 

Taajuusmuuttajat ja servovahvistimet

 

Yleiskäyttöiset taajuusmuuttajat

Yleiskäyttöiset taajuusmuuttajat

Useisiin eri käyttösovelluksiin.
Kuljettimet, ruuvit, sekoittimet..... 

Älykkäät taajuusmuuttajat

Älykkäät taajuusmuuttajat

Vaativiin sovelluksiin 
Paikoitukset, sähköinen vaihdelaatikko, CAM-profiilit...

Servovahvistimet

Servovahvistimet

Suurta dynamiikkaa vaativiin sovelluksiin
Lentävät leikkurit, -sahat, painokoneet,  

Prosessiteollisuuden taajuusmuuttajat

Prosessiteollisuuden taajuusmuuttajat

Pumppu-, puhallin ja kompressorisovelluksiin

Lisävarusteet ja optiomoduulit

Lisävarusteet ja optiomoduulit

Sähkökäyttöjen lisävarusteet

Moottoriohjaimet

Moottoriohjaimet

Matalajännite AC- ja DC-moottoreille, robotti- ja itseohjautuviin sovelluksiin .

 


Onnistuneet liikkeet vaativat moottorilta ja sitä ohjaavalta sähkökäytöltä aukotonta yhteistyötä. SolFox tarjoaa Nidec Control Techniquesin taajuusmuuttajat ja servokäytöt, joiden avulla monimutkaisetkin liikkeet sujuvat saumattomasti. Nykyaikaiset liityntämahdollisuudet mahdollistavat reaaliaikaisen ja luotettavan toiminnan kaikkien logiikkavalmistajien tuotteiden kanssa.

Commander C300

Nidec Control Techniquesin valikoimasta löytyy optimaalinen taajuusmuuttaja jokaiseen kohteeseen. Vaihtoehtoina yksinkertaisiin toimintoihin esimerkiksi kustannustehokas Commander C300 -pumppu, kompressori ja puhallin säätöihin. Lisäkortilla C300 saadaan osaksi kokonaisuutta ja sitä voidaan ohjata kaikilla yleisillä kenttäväylillä (PROFINET, EtherCAT, Ethernet/IP ja Modbus TCP/IP Ethernet-väylät, sekä ProfiBus, DeviceNet ja CanOpen).

Unidrive M700

Control Techniquesin lippulaiva Unidrive M700 on laajennettu ja parannettu versio legendaarisesta Unidrive SP -mallista. M700-taajuusmuuttajalla voit ohjata kaikkia moottorityyppejä samalla tuotesarjalla (oikosulkumoottoria, servomoottoria, kestomagneettimoottoria, vääntömoottoria, lineaarimoottoria ja lineaaritoimilaitetta). Eikä jää tehosta kiinni: tehoalueena 0,75 kW–2,8 MW.

Digitax HD

Nidec Control Techniquesin Digitax HD -servokäyttö on uunituore tulokas ja erittäin kilpailukykyinen omassa teholuokassaan (0,25 kW–7,5 kW). Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä markkinoiden tehokkaimman ja kooltaan pienimmän servokäytön. Patentoitu jäähdytystekniikka mahdollistaa maksimaalisen tilansäästön ja servovahvistimia mahtuukin 25 kappaletta metrille.

Digitax HD -servokäyttöjen kanssa voidaan käyttää AC-servo-, kestomagneetti- ja oikosulkumoottoreita takaisinkytkennällä sekä lineaarimoottoreita ja -toimilaitteita. Mallistossa versiot mm. integroidulla EtherCat-, Ethernet IP- sekä Profinet -väylällä. Mitä nopeammat ja moniakselisemmat laitteen liikkeet ovat, sitä paremmin Digitax HD:n ominaisuudet tulevat esille.

Commander ID300

Pitkät välimatkat moottoreilta ohjaukselle maksavat paljon ja tekevät järjestelmästä häiriöherkän.  Commander ID300 on moottoripaketti integroidulla ohjauksella. Se mahdollistaa hajautetun järjestelmän paremmalla hyötysuhteella ja energiaa säästäen, kenttäväylätekniikkaa unohtamatta (Ethernet, EtherCat, Profinet, Profibus, DeviceNet ja CANopen).

Asiantuntijat palveluksessanne

SolFoxin asiantuntijoilla on kymmenien vuosien kokemus Control Techniquesin taajuusmuuttajista ja niihin liittyvästä tekniikasta. Laajemmissa kokonaisuuksissa ohjelmoitavan logiikan, taajuusmuuttajan ja sähkömoottorin yhteispeli on avainasemassa ja vaatii kokonaisvaltaista ymmärtämistä. Käyttöönottomestareillamme on hallussa koko prosessi, ja pystymme näin ratkaisemaan ongelmia myös laajemmissa kokonaisuuksissa.

Avustamme käyttöönotoissa, ohjelmoinnissa, asennuksissa, vianetsinnässä, kokonaisuuksien suunnittelussa ja komponenttien valinnoissa. SolFoxin valikoiman monipuolisuus mahdollistaa myös kokonaistoimitukset, sisältäen sovelluksen tarvitseman sähkökäytön ohjelmoituna, kaikki valmiiksi asennettuna ja avaimet käteen -toimituksella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan askelmerkit seuraavalle vaiheelle!

 
 

Tiedostot

 
 

PLC Controlled Motion Commander C300, Unidrive M700 ja Digitax HD käytöille


 

Ota yhteyttä

+358 20 743 7200
sales[at]solfox.fi

 
 
x