Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Oikosulkumoottorit

 


IEC runkoiset moottorit normaaliolosuhteisiin

Nidec Leroy Somer moottoreilla katat normaalikäyttöympäristön koko oikosulkumoottori tarpeen. Valikoimasta löytyy laaja valikoima ilma- ja nestejäähdytteisiä moottoreita erilaisiin sovelluksiin ja olosuhteisiin. Leroy Somerin vahvuutena on laatu, nopeat toimitusajat ja pieni fyysinen koko kilpailijoihin verrattuna. Saatavana myös vaihdemoottorit.

Moottoreista on saatavilla datalehdet, mittakuvat ja 3D-mallit suunnittelun avuksi.

 
 
 

Oikosulkumoottorit

SolFox tarjoaa laadukkaat Nidec Leroy-Somerin ja Oemerin oikosulkumoottorit. Valikoimaan kuuluu IEC-runkoiset oikosulkumoottorit, AC-moottorit, DC-moottorit, erikoismoottorit sekä vaihdemoottorit.

Valikoimamme kattaa kaikki IEC-runkoiset mallit koosta riippumatta. Moottorin jäähdytys tapahtuu ilma- tai nestejäähdytteisesti. IEC-oikosulkumoottori sanelee säännöt oikosulkumoottorille, mutta itse toteutus eroaa usein merkittävästi. Esimerkkinä Nidec Leroy-Somerin käyttämä dynaaminen jarru, jota voidaan käyttää jarrutuksessa, kun kilpailijoiden jarrut ovat kuorman paikallaan pitoa varten. Tämä ominaisuus mahdollistaa huomattavasti pienemmän moottorin käytön monissa suurta jarrutusvoimaa vaativissa sovelluksissa.

Leroy-Somerin vahvuutena on korkea laatu, nopeat toimitusajat sekä pieni fyysinen koko. Valmistaja on myös panostanut tuotekehityksessään roottorin laminointien suunnitteluun, jotta moottorin pituus saadaan minimoitua myös korkean hyötysuhteen oikosulkumoottoreissa.

Oemer AC-moottorit

Oemerin erikoisuutena on neliönmuotoiset oikosulkumoottorit, jotka mahtuvat pienempään tilaan. Näillä korvataan yleisesti myös vanhoja DC-moottoreita. Oemerin valikoimasta löytyy myös kestomagneettiversiot.

Räätälöidyt oikosulkumoottorit

Mikäli olosuhteet ja sovelluksen erityispiirteet vaativat erityistä oikosulkumoottoria on vaihtoehtona Nidec Leroy-Somerin kustomoidut moottorit, jotka suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeitten mukaan. Oikosulkumoottoreista on saatavana myös ATEX-moottorit räjähdysvaaralliseen tilaan.

Jotkut teollisuuden alat, kuten laivateollisuus, vaativat erityishyväksynnän. Leroy-Somerilta löytyy tuotteet, joilla on hyväksynnät DNV (Det Norske Veritas), GL (Germanischer LLoys’s), BV (Bureau Veritas), ABS (Americas Bureau of shipping).

Vaihdemoottorit

Samalla Leroy-Somerin tehtaalla valmistuu myös laadukkaat vaihdemoottorit ja vaihteet. Valikoima pitää sisällään hammasvaihteet, kierukkavaihteet sekä servovaiheet.

Nopeat toimitukset

Varaosatoimitukset ja tuotteiden saatavuus on avainasemassa, kun tarve yllättää. IEC-runkoiset moottorit ovat korvattavissa Nidec Leroy-Somerin AC-moottorilla ja SolFoxin palveluun kuuluu myös muiden valmistajien – kuten Siemens, SEW, Nord, ABB, Vem ja Bonfiglioli – oikosulkumoottoreiden korvaaminen. Anna meille käyttämäsi moottori tai vaihdetyyppi, ja me hoidamme loput.

Leroy-Somerin tuotteet ovat globaalisti saatavilla ja varastoja on ympäri maailmaa. Leroy-Somerin pikapalvelu toimittaa uuden tuotteen 48 tuntia tilauksesta.

Palveluksessanne

SolFoxin asiantuntijoiden pitkä kokemus moottoriteknologiasta ja oikosulkumoottoreista auttaa sinua valitsemaan oikean moottorityypin ja vaadittavat ominaisuudet kaikkiin kohteisiin. Yhdessä Nidec Control Techniquesin taajuusmuuttajien kanssa nämä muodostavat saumattoman paketin. Tarjoamme myös avaimet käteen -toimitukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

 

 

Ota yhteyttä

Tommi Suomela
+358 400 184 873
tommi.suomela[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x