Sisältöön »
 
Tuotteet

Palvelut

SolFox Oy:n palveluvalikoima sisältää erilaisia vaihtoehtoja ja tasoja asiakkaan tarpeista riippuen. Lähtökohtana on, että ammattitaitoinen henkilökuntamme on mukana tuotekehitysprosesseissa projektin alusta loppuun. Kokemuksemme ansiosta ja tunnettujen komponenttitoimittajien avulla pystymme ratkaisemaan vaativimmatkin tekniset mitoitukset ja valinnat.

Me vastaamme kyselyihin nopeasti, varmistamme toimitusten paikkansapitävyyden ja annamme teknistä konsultaatiota. Pidämme kiinni asiakaslupauksestamme ja olemme aina tavoitettavissa.

Toimenpiteitä, joilla parannamme asiakkaittemme kannattavuutta

Tekninen konsultaatio esimerkiksi lineaaritoimilaitteen valinnassa. Asiakas antaa lähtötiedot (nopeus, voima, sovellus) ja me mietimme parhaimman ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon. Mikäli päädymme ratkaisuun, joka ei ole valikoimassamme osaamme sanoa myös ei.

Sähkökäyttöjen ohjelmointi ja käyttöönotto laitevalmistajille ja loppukäyttäjille. Osaamisalueeseemme kuuluu myös logiikkaohjelmointi, koska toimiva ratkaisu vaatii tietotaitoa laajemmasta kokonaisuudesta.

Energiansäästölaskelmat ja modernisoinnit. Valikoimastamme löytyy energiaa säästävät Nidec Leroy-Somerin kestomagneettimoottorit, jotka alentavat kustannuksia merkittävästi. Meiltä saat myös avaimet käteen -toimitukset, joissa sähkömoottorit tulevat asennettuina ja taajuusmuuttajat ohjelmoituina. Samaan tapaan onnistuu myös hydrauliikan korvaaminen Exlarin lineaaritoimilaitteilla. Sähkösylinterit säästävät energiaa ja parantavat merkittävästi laitteiden toiminnallisuutta. Näin päästään eroon myös haitallisista hydrauliikkaöljyistä ja yleinen melutaso laskee.

Etsitkö korvaavaa tuotetta vanhalle? Miten vaihto tehdään ja varmistetaan päivityksen onnistuminen? Tämän ongelman ratkaiseminen on meille jokapäiväistä työtä, varsinkin Nidec Control Techniquesin -sähkökäytöillä. Olet siis hyvissä käsissä.

Koulutus kuuluu olennaisena osana kehitykseen. Teemme räätälöityjä koulutuspaketteja edustamiemme tuotteiden alueella. Yhtenä esimerkkinä on moottorikoulutus, jossa käsitellään moottorityyppien hyvät ja huonot puolet. Toisena esimerkkinä Nidec Control Techniquesin sähkökäyttöihin ja niihin liittyviin ohjelmistoihin ja parametrointiin liittyvät asiakasseminaarit.

Kaipaatko ammattitaitoista yhteistyökumppania parantamaan yrityksenne kilpailukykyä ja teknistä osaamista? Soita ja kerromme lisää!

     
     
     
    x