Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Bahr Modultechnik lineaariyksiköt

 


Bahr Modultechnik on johtavia lineaariyksiköiden valmistajia jolta löytyy laajavalikoima lineaariyksiköitä eri voimansiirtotekniikoilla. Hihna-, ruuvi- ja hammastankokäytöt useine eri variaatioineen.
Tämän lisäksi yksiköitä saa myös ilman voimansiirtoa, tämä on helpottaa esim. tilannetta jolloin voimansiirto on mahdollista rakentaa vain yhteen yksikköön mutta kuorman kattamiseksi tarvitaan useampia yksiköitä.
Lineaariyksiköiden johdevaihtoehtoina on taas rullajohde tai kuulajohde.

Tuotevalikoimasta löytyy myös erikoisempia yksiköitä joissa on esim. hihnakäyttö lineaariliikkeelle ja profiilin sisällä on akseli jolla voidaan toteuttaa pyöriväliike lineaariyksikön päässä. Erilaisia malliperheitä on 19:sta ja sen sisällä on usein monia erimalleja. Bahr:lla on myös erinomainen valikoima lisävarusteita joilla yksiköt on esimerkiksi helppo liittää toisiinsa.

Bahr verkkosivuilta löytyy datalehdet, mittapiirustukset, asennusohjeet kaikkiin malleihin ja niistä on saatavilla myös 3D-mallit. Näiden lisäksi saatavilla on elinikälaskelmat. Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.

Valmistajan kotisivu »»


 

 
 

Tiedostot

 
 

Ota yhteyttä

Tommi Suomela
+358 400 184 873 

Email:
tommi.suomela[at]solfox.fi