Sisältöön »
 
solfox-for-better-solutions-alasivu.jpg
 
Tuotteet

Wachendorff-pulssianturit

Wachendorff valmistaa erittäin laadukkaita ja kestäviä pulssiantureita. Valikoimasta löytyvät niin väylään liitettävät anturit kuin perinteiset pulssianturitkin. 

Wachendorffin tuotteiden 5 vuoden takuu kertoo korkeasta laadusta ja tinkimättömästä luottamuksesta omiin tuotteisiin. Anturit valmistetaan Saksassa.

 

Edistyksellistä tekniikkaa

Wachendorffin tuotteille on ominaista innovatiiviset ratkaisut, joilla päästään parempaan luotettavuuteen ja käytettävyyteen. Tästä esimerkkinä mm.  EnDra-teknologia monikierrosabsoluuttiantureissa, joka mahdollistaa anturin huoltovapaan toiminnan ilman paristoa. 

NFC-pulssianturit voidaan ohjelmoida mobiilisovelluksella. Pulssianturin asetukset voidaan tallentaa eri nimillä, ladata uudelleen milloin tahansa ja siirtää toiseen pulssianturiin. Tallennetut konfiguraatiot voidaan käyttää eri sovelluksissa ja suojata turvakoodeilla. 


Valikoimasta löytyvät myös tuotteet etäisyyden mittaukseen kuten mittapyörät ja vaijerianturit. Lujatekoiset ja helppokäyttöiset mittalaitteet täydentävät Wachendorffin kattavan anturivalikoiman

Konfiguraattori

Wachendorffin pulssianturit ovat valittavissa konfiguraattorissa, josta löytyy oikea tuote oikeaan käyttöön:

Wachendorffin sivuille: linkki


 
 
 

Maailman ensimmäinen NFC-pulssianturi.

 

Universal Ethernet -pulssianturi

Profinet-pulssianturi

EtherCat-pulssianturi

Ajoneuvojen pulssianturit

Absoluuttipulssianturit

Mittapyörät

Vaijerianturit

Vaijerinanturit - Pure Line

 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x