Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Leuzen valokennot tunnistavat kohteet läpinäkyvästä mustaan

 

Leuze electronic new logo

 

Leuzen valokennoilla luotettavaa tunnistusta

Leuzen valikoimasta löydät valokennot, jotka ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja toimivat erittäin haastavissakin olosuhteissa. 

Leuzen maine on alkanut jo 1970- ja 1980-luvuilla kehitetyistä metallikuorisista valokennoista kuten RK18 ja PRK72, jotka kehitettiin tiili- ja puuteollisuuden vaativiin olosuhteisiin.

Valokennojen kolme perustoimintaperiaatetta ovat kohteesta heijastavat valokennot, peilistä heijastavat valokennot sekä lähetin/vastaanotin-periaatteella toimivat valokennot.

Leuze luokittelee valokennot kolmeen eri sarjaan ominaisuuksien perusteella. Standard-, Extended ja Advanced. Advanced-sarjan valokennot ovat aina varustettu IO-Linkillä, metallikuorella ja korkealla IP-luokituksella. Valokennomalleja Leuzelta löytyy noin 1400, joten valikoimasta löytyy varmasti paras ratkaisu myös teidän tarpeeseenne.

Leuzen valokennoja voidaan mallista riippuen säätää joko potentiometrillä, opetuspainikkeella Leuze easyTeach-toiminnolla tai IO-Linkin kautta.

Suurin osa Leuzen valokennoista on saatavilla IO-Link -versiona. IO-Linkin avulla saat valokennosta ulos säätöarvot ja diagnostiikkatietoja. Jos tuotantolaitteessa käytetään reseptejä, voidaan IO-Link:in kautta siirtää opetusparametrejä valokennoon ja säästää huomattavasti aikaa säädöstä.

Pelkkä valokenno ei riitä

Pelkkä valokenno ei riitä koneen rakentamiseen ja tästä syystä saat hankittua Leuzelta myös valokennojen valmiit kiinnikkeet ja kaapelit samalla tilauksella! Valokennot voidaan myös tilata jopa valmiiksi kiinnikeisiin asennettuna - yhdellä nimikkeellä.

Lisätarvikkeissa Leuzen uutuutena on kostea- ja hygieniatiloihin soveltuvat anturikaapelit ja heijastimet. Kaapeleilla on ECOLAB-sertifikaatti, liittimet ovat ruostumatonta terästä (V4A), kuori kemikaalieja ja kosteutta kestävää TPE:tä.

Leuzen uutuuksia ja innovaatioita valokennoissa

Leuze kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja ja teknologioita, kuten uusi DRT25C-valokenno, joka perustuu CAT (Contrast Adaptive Teach)-teknologiaan. Tämä valokenno soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden ja pakkausten havaitsemiseen, ko'osta, väristä tai muodosta riippumatta.  DRT25C-anturilla on ECOLAB-sertifikaatti.

Uutuutena Leuzelta 53C- ja 55C-valokennosarjat, jotka täydentävät tarjontaa kohteissa, joissa vaaditaan kosteuden ja pesuaineiden kestoa. Valokennojen kuori on ruostumatonta terästä (V4A).

53C- ja 55C- valokennot ovat suunniteltu erityisesti elintarvike-, pakkaus- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Antureilta löytyy ECOLAB, CleanProof+ ja JohnsonDiversey -sertifikaatit.

Sarjojen malleista löytyvät kaikki valokennojen toimintaperiaatteet.


Leuzen valokennovalikoimaan pääset tästä »» 

 

Leuze electronic SR46C-valokenno

 
 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Yleisimpien valokennosarjojen datalehtiä

 
 


 
 
x