Sisältöön »
 
Tuotteet

Leuzen kytkevät anturit

 

Leuze electronic new logo

Leuze electronic - valokennoja jo 60 vuoden kokemuksella

Saksalainen Leuze, aiemmin Leuze electronic on johtava valmistaja valokennoissa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia antureita eri sovelluksiin. Valokennot ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja punaisesta väristään.

Leuzen laajasta valikoimasta löydät valokennot, induktiiviset anturit, kapasitiiviset anturit, väri-, luminenssi-, ja kontrastianturit, haarukka- ja kuituanturit sekä koneturvatuotteet kuten turvalaserskannerit ja valoverhot. Anturit ovat saatavilla useissa eri koo'oissa, muodoissa ja erilaisilla liitännöillä, kuten kytkentäkotelo, M8- tai M12. Useista anturit malleissa löytyy myös IO-Link älykästä ohjausta varten.

Kytkevät anturit ovat tärkeitä komponentteja teollisissa sovelluksissa, sillä ne ilmoittavat, kun määritelty kappale tai objekti on havaittu. Leuzen kytkevät anturit ovat erittäin luotettavia ja tarkkoja, ja ne soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin sovelluksiin, kuten koneautomaatioon, logistiikkaan, robottisoluihin, elintarviketeollisuuteen, puuteollisuuteen sekä muihin vastaaviin sovelluksiin. Leuzen valokennot ja muut kytkevät anturit ovat suunniteltu kestämään vaativissa teollisuusympäristöissä, ja ne ovat erittäin kestäviä ja luotettavia. Ne tarjoavat myös erinomaista suorituskykyä ja nopeaa vasteaikaa, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun useimpiin sovelluksiin.

Leuzen kytkevät anturit ovat erittäin helppoja asentaa ja käyttää, ja niiden säätäminen on yksinkertaista.  Anturit ovat myös helposti integroitavissa muihin järjestelmiin, kuten PLC:hen..

Jos tarvitset kytkevää anturia tarkkaan ja luotettavaan havaitsemiseen teollisuudessa, Leuzen kytkevät anturit ovat erinomainen valinta.

Tästä Leuzen valokennoihin ja muihin kytkeviin antureihin >>.

 
 
 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Tiedostot

 
 


 
 
x