Sisältöön »
 
Tuotteet

Leuze optinen etäisyysmittaus

Leuze electronic new logo

Kun sinun tarvitsee mitata etäisyyttä, Leuzelta löytyy ratkaisu

Leuzen laajasta valikoimasta löytyy laseriin tai LED:iin perustuvat mittaavat anturit. Mittaetäisyydet vaihtelevat 100 millimetrin ja 30 metrin välillä.  Mittaus tapahtuu suoraan kohdetta vasten, ilman heijastinta.

Mittatieto siirtyy logiikkaan tai tiedonkeruuseen nykyaikaisesti IO-linkillä,  analogisesti virtaviestillä / jänniteviestillä tai sarjaväylän avulla.

Leuzen IO-Link -anturit tukevat Smart Sensor Profilea, joten voit käyttää esimerkiksi Siemensin tai Beckhoffin logiikkaohjaimien IO-Link -kirjastosta löytyviä ohjauslohkoja.

Mittaava ja kytkevä anturi samassa paketissa

Leuzen ODT3C-anturissa yhdistyy mittaava anturi ja valokenno. Erittäin pienen kokonsa ansiosta (11 x 34 x 18 mm) ODT3C sopii lähes kaikkialle. Anturia voi esimerkiksi käyttää lähestymisanturina mittaamaan etäisyyttä (maks. 150mm) ja kahta lähtöä ilmaisemaan tiettyä pistettä tai rajaa.

Anturissa on Leuzen kehittämä (Active ambient light suppression) AALS, jonka avulla anturi suodattaa LED-valojen aiheuttamat häiriöt tehokkaasti näin ollen toimii erittäin luotettavasti.

Anturin tietoja voidaan lukea ja anturia voidaan säätää helposti IO-Linkin kautta.

Leuzen mittaavat anturit »»

 

Leuze laseretäisyysanturit

 
 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Tiedostot

 
 

Videot

  
 
x