Sisältöön »
 
Tuotteet

Pakoitukseen soveltuvat mittaavat anturit Leuzelta

 

Leuze electronic new logo


Oikeassa paikassa millin tarkkuudella Leuzen paikoitusantureilla

Paikoitusanturi, laseretäisyysanturi, optinen etäisyysanturi, lineaarianturi tai viivakoodipaikoitusanturi. Paikoitukseen käytettävilla antureilla on monta nimeä.

Leuzen paikoitusanturit ovat korkealaatuisia ja monipuolisia antureita, jotka on suunniteltu tarkkaan mittaukseen erilaisissa tarpeissa. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi automaattivarastoissa, kuljetusjärjestelmissä, robottisovelluksissa tai muissa sovelluksissa, jossa tarkka paikoitus on avainasemassa.

Leuze tarjoaa kaksi toimintaperiaatetta:

- Etäisyyttä mittaava laser paikoitusanturi heijastinta vasten, toimii kun mitattava kohde liikkuu kohtisuorassa

- Viivakoodinluentaan perustuva paikannus, kun tarkkuus vaatimus on suuri ja mitattavassa kohteessa voi olla mutkia. Leuzen viivakoodi-paikoitusjärjestelmällä voit toteuttaa jopa 10 kilometriä pitkän radan.

Leuzen laseretäisyysanturit hyödyntävät erilaisia tekniikoita, kuten optista kolmiomittausta, valosäteen lentoajanmittausta (TOF - Time Of Flight) tai valosäteen vaihesiirron mittausta tarvittavan etäisyyden ja tarkkuuden mukaan. 

Leuzen laitteilla voi mitata absoluuttista paikkaa jopa 300 metriin ja nopeutta 10m/s asti.

Tuoteuutuuksia paikoitusantureihin Leuzelta

Leuzen uusi AMS100i-paikoitusanturi on markkinoiden pienin fyysisiltä mitoiltaan. AMS300i:n sisarusmalli AMS100i on laseretäisyysanturi, jolla mittaat absoluuttista paikkaa jopa 120 metriin asti yhden millimetrin tarkkuudella!

AMS100i-paikoitusanturi on saatavilla useilla erilaisilla kiinnikkeillä. Hyvin suunniteltujen kiinnikkeiden ansiosta anturi on helppo linjata ja säätää.

Lämmitysoption avulla laseretäisyysanturia voidaan käyttää jopa -30°C pakkasessa.

Mitattu etäisyys lähetetään AMS100i anturista ohjausjärjestelmään SSI-protokollalla. AMS300i:stä löydät myös sarjaliikenne- ja kenttäväylävaihtoehdot kuten RS232, Profibus, Profinet, EtherCAT, Ethernet/IP.

Optinen tiedonsiirto, kuin ethernet-kaapeli, mutta ilmassa

Optinen tiedonsiirto mahdollistaa tiedonsiirron ilman kaapeleita. Optista tiedonsiirtojärjestelmää voidaan kutsua myös datavalokennoiksi.

Optinen tiedonsiirto perustuu lähetin-/vastaanotinpariin, jonka välillä siirretään dataa pulssittamalla valoa. 

Leuzen optinen tiedonsiirtojärjestelmä DDLS500 pystyy kahdensuuntaiseen, 100Mbit/s kommunikointiin jopa 200 metriin asti. DDLS200 2Mbit/s -mallilla voidaan optisessa tiedonsiirrossa saavuttaa 300 metrin etäisyys.

Leuzen DDLS-valikoimasta löytyy Profinet- ja EtherCAT-kenttäväylät ja yleismalli EtherNet TCP/IP. Leuzen optinen tiedonsiirtojärjestelmä siirtää myös turvaprotokollat kuten ProfiSAFE ja Safety Over EtherCAT (FSoE).

Datavalokennojen suuntaus on helppoa antureihin integroidun laserosoittimen ansiosta.

Leuzen paikoitusanturit »»

Leuzen optinen tiedonsiirto »»

 

Leuze electronic paikoitusanturit

 
 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Tiedostot

 
 

AMS 300 video

BPS 300 video


 
 
x