Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Mittaavat anturit Leuze

 

Leuze electronic new logo


Saksalainen Leuze on johtava valmistaja optisissa mittausantureissa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia antureita eri sovelluksiin. Anturit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja punaisesta väristään.

Yksi Leuzen suosituimmista mittausantureista on optinen etäisyysanturi, joka mahdollistaa tarkan etäisyyden mittauksen kohteen ja anturin välillä. Tämä anturi käyttää infrapuna- tai laservaloa mittaamaan etäisyyttä ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi robottien navigointiin, tavaroiden lajitteluun ja pakkaamiseen, sekä erilaisiin mittaus- ja tarkastustehtäviin teollisuudessa.

Leuzen optiset etäisyysanturit ovat erittäin luotettavia ja tarkkoja, ja ne pystyvät mittaamaan etäisyyden jopa 100 metriin asti. Anturit ovat myös helppoja asentaa ja käyttää, ja ne ovat saatavilla eri muodoissa ja kooissa erilaisiin sovelluksiin.

Liityntävaihtoehtoja on runsaasti jo pitkään käytössä oleesta sarjaliikenteestä ja SSI:stä IO-Linkiin ja kenttäväyliin kuten Profinet-, EtherCAT ja CANOpen.

Leuzen mittausanturit ovat suunniteltu kestämään vaativissa teollisuusympäristöissä, ja ne ovat erittäin kestäviä ja luotettavia. Ne tarjoavat myös erinomaista suorituskykyä ja nopeaa vasteaikaa, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun moniin mittaus- ja tarkastustehtäviin.

Jos tarvitset optista etäisyysanturia luotettavaan mittaukseen teollisuudessa, Leuzen mittausanturit ovat erinomainen valinta. Tästä linkistä Leuze mittaavat anturit.


 
 
 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x