Sisältöön »
 
 
Tuotteet

Kappaleen tunnistus/mittaus Leuze

 Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Automatisoidussa teollisuudessa kuvankäsittely ja analysointi on nykyään standardi. Kamerajärjestelmiä voidaan käyttä erillaisissa kappaleen tunnistus- ja mittaus tarkoituksissa. Luotettavuus ja diagnostiikka ovat toimivien järjestelmien edellytys.

Tuoteuutuuksia Leuzelta kappaleentunnistukseen

Leuze on lanseerannut uuden Simple Vision-kappaleentunnistussarjan.

Järeät kappaleentunnistus tai konenäköjäjestelmät vievät paljon aikaa ja vaivaa suunnittelussa ja käyttöönotossa. Leuzen uudella Simple Vision sarjalla opetat tunnistettavan kappaleen helposti ja nopeasti muutamalla referenssikuvalla.

Uudella IVS 108 anturilla voidaan tunnistaa esimerkiksi etiketin paikallaan oloa tai parasta ennen päiväyksen leimaa.

Mikäli IVS 108:n ominaisuudet eivät riitä sovellukseen, niin homman hoitaa mallisarjan isoveli IVS 1048i. IVS 1048i:ssa on valittavana useita eri liityntärajapintoja, kuten TCP/IP, PROFINET, FTP tai SFTP.

 

LPS 36 viivakamera

LPS 36 profiili laseria käytetään profiilin mittaukseen liikkuvissa ja paikallaan olevissa kohteissa. Mittatietoa voidaan käyttää robotin ohjauksessa, ääriviivojen mittauksessa ja tilavuuden mittauksessa.

Älykamerat

LSIS 400i kamera soveltuu laaduntarkkailuun, koodinluentaan ja mittaukseen.      


                                                                               

IP kamerat

LCAM 408i on teollisuus IP kamera paikkoihin, jonne operaattori ei näe, mutta tarkkailu on välttämätöntä. Kamera soveltuu koviin olosuhteisiin


 
 

Tiedostot

 

Ota yhteyttä

Sami Jokinen
+358 40 8289 733
sami.jokinen[at]solfox.fi

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
x