Sisältöön »
 
 
Referenssit
 

Flexmill hiontasolu

Suomalaiseen Mirka Groupiin kuuluva Flexmill Oy valmistaa pintakäsittelysoluja teollisuuden vaativimpiin kohteisiin. Flexmillin kiillotus- ja viimeistelysolut varmistavat lopputuotteiden huippulaadun Rolls Roycen, Wärtsilän ja Collins Aerospacen tehtailla. 

Vaativissa hionta- ja viimeistelysovelluksissa Flexmill luottaa SolFoxin toimittamiin Nidec Control Techniquesin servomoottoreihin sekä servo-ohjaimiin. Suuret nopeudet ja tarkat liikkeet ovat tuotantosolujen ehdoton vaatimus ja kokemus on osoittanut HD-servomoottoreiden suoriutuvan tehtävästä mainiosti M700-sarjan servo-ohjaimien tarkassa komennuksessa.

”Sama luotettava Control Techniquesin Unidrive M700-sarja soveltuu niin servo- kuin oikosulkumoottoreihin ja se helpottaa ohjelmointia ja tuotehallintaa. Lisäksi jatkuva koulutus ja tuki käyttöönotoissa on ollut suureksi avuksi”, Hannu Lempeä Flexmilliltä toteaa.  

Flexmillin tuotantosolujen turvallisuus varmistetaan SolFoxin toimittamien Leuzen RSL-400  laserskannereiden avulla. Muokattavien turva-alueiden ansiosta tuotantosolujen käyttö on joustavaa ilman turhia toimintakatkoksia.

https://www.flexmill.fi/

 

 
 
 
 
 
x